Har du problemer med at finde ud af præcis hvilken sokkel de pære har du skal bruge?

Så se på vores oversigt herunder, den burde kunne hjælpe dig på vej.LED pærer sokler
 

Find soklen til din LED pære

 

E27 – Den store sokkel, der sidder på den gammeldags glødepære, der bruges i mange lampesteder, standerlamper med videre kaldes E27. E27 kan fås i dag med mange spændende LED pære-kombinationer monteret i den traditionelle glødepære. Dividér din glødepæres effekt med 7 for at finde den tilsvarende LED-udgave, der lyser lige så kraftigt som den pære, du bruger nu.

 

E14 – Den lille sokkel, der sidder på gammeldags glødepærer. E14 kaldes oftest for en kertepære, fordi den blev designet til at erstatte stearinlysene i lysekronerne i kirker. De blev kaldt for kerter. I dag bruges den i mange mindre bordlamper, væglamper, up-lights og selvfølgelig stadig i lysekroner. I LED-udgaven kan E14 fås i mange udformninger – også som kerter!

 

GU10 – Denne sokkel med titlen GU10 er blevet enormt udbredt i løbet af kort tid og findes i dag i mange loftslamper, indbygningsspots, standerlamper og andre steder, hvor det er naturligt at bruge spotpærer. Soklen blev oprindeligt introduceret med halogenpærer, men med LED-udgaverne får du en meget bedre driftsøkonomi og langt mindre varmeudvikling.

 

 

G9 – Denne lille G9 sokkel ses i mange nyere bordlamper, sengelamper og andre steder, hvor der er brug for en meget lille pære med stort lys. Oprindelig udviklet til halogenpærer og hurtigt populær på grund af sin lidenhed og store lysmængde. Fås i LED i en masse forskellige udformninger designet til at passe i de mange forskellige lamper, der i dag bruger G9 soklen.

 

 

R7s – Stiftsokkel der bruges til projektør-pærer

 

GU5.3 – Kaldes også for MR16. Bruges primært i indbygningsspots.

GU4 – En anden form for sokkel, der også primært bruges i indbygningsspots.

GY6.35 – Specialsokkel til pærer i stil med G9. Her kan du finde GY6.35 led - de populære små stifthalgenpærer.

G4 – Kaldes også for MR11. Så uanset om der er nogle der kalder den her for G4 eller MR11, så er det altså det samme. Det er en lille lampesokkel med to korte stifter, der oftest bruges i indbygningsspot, samt visse typer af stander- og bordlamper. Ligesom de fleste andre nyere sokler udviklet til halogenpærer og fås både som stiftpærer og spots, samt i diverse specieludformninger. Vi fører erstatninger til alle de mest gængse G4/MR11 pærer.