Med LED vækstlys er det muligt at sikre korrekt og livsgivende belysning for dine planter på steder, hvor almindelig dagslys aldrig finder ind. Det betyder, at du f.eks. kan have lyskrævende planter stående på steder i huset eller bygningen, hvor det normalt ikke ville være muligt at få dem til at gro.
LED vækstlysene er nemme at gemme af vejen, så planten står effektfuldt og nærmest magisk oplyst. Det giver samtidig større opmærksomhed til den smukke plante! Derved er du også sikker på, at alle lægger mærke til den!

 

Se en af vores vækstlamper herunder, eller se hele vores udvalg ved at klikke her

 

Du kan også bruge LED vækstlyset til at give planterne et ekstra skud ”solskin” i vinterens mørke måneder. Derved sikrer du, at planterne gror ensartet året rundt. Samtidig spares der en masse på elregningen, for i forhold til traditionelle vækstlamper, bruger LED vækstlys ikke nær så meget strøm.

 

 

Det gør også LED vækstlys velegnede til at skære effektivt ned på energiforbruget i gartnerier og andre steder, hvor der arbejdes professionelt med planter.

 

LED Vækstlys i privaten

Med LED vækstlys kan du placere selv meget lyskrævende planter på steder i boligen, hvor der er behov for grøn dekoration, men ikke det fornødne dagslys.
LED vækstlys har nøjagtig samme farve som solens livgivende stråler og da de kun bruger omkring 70 – 80 % energi i forhold til traditionelle vækstlamper, slipper du også for den enorme varmeudvikling, der ellers er normalt for vækstlys – og som gør, at der skal være en vis sikkerhedsafstand til planerne, for ikke at beskadige dem.

 

Det slipper du for med LED vækstlys. De kan placeres lige der, hvor der er behov for det – og meget tættere på planten, end det ellers ville være muligt. Placer dog ikke lampen nærmere på planen, end at den kan oplyse og give livsgivende stråler til hele plantens bladhæng.

 

LED Vækstlys i erhvervsgartneriet

Den største effekt fås naturligvis der, hvor der bruges mange vækstlys. For med en energibesparelse på 70 til 80 %, er der en kæmpe økonomisk gevinst ved at udskifte de gamle energislugende vækstlys i gartneriet og sætte nye, energiøkonomiske LED vækstlys op.

 

 

LED Vækstlys er godt for miljøet

LED vækstlys er også en væsentlig mindre belastning for miljøet end de traditionelle vækstlamper. Ikke bare fordi der bruges mindre kul til at generere strøm til dem, men også fordi de ikke indeholder skadelige stoffer som skadelige stoffer som bly, kviksølv, xenon eller argon, der oftest bruges i de halogen- og neonlys, der sidder i de gammeldags vækstlys.