V-Tac 18W LED loftslampe
Ø21,5cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED loftslampe - Ø21,5cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 72,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 18W LED loftslampe er et stilfuldt og praktisk valg til at oplyse dine rum. Med en diameter på 21,5 cm og en højde på 3 cm har denne loftslampe en kompakt størrelse, der passer godt ind i de fleste rum.


Effekt: Denne lampe har en effekt på 18W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Ved at bruge LED teknologi kan denne loftslampe spare dig penge på din elregning.


Tilslutning: Lampen tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det nemt og bekvemt at installere.


Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 1980 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader leverer denne loftslampe et kraftigt og jævnt lys. Dette sikrer en optimal belysning i hele rummet uden skygger eller mørke områder.


Lyskvalitet: Denne V-Tac loftslampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver klart og naturligt. Uanset om du bruger lampen i stuen, på kontoret eller i køkkenet, vil du opleve en behagelig og ægte belysning.


Kulør på lyset: Du har mulighed for at vælge mellem to kulører til lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til f.eks. stuen eller soveværelset. Neutral hvid giver et klart og effektivt lys, ideelt til f.eks. køkkenet eller kontoret.


Dimensioner: Denne loftslampe har dimensionerne 30,8 x Ø215,6 mm, hvilket gør den velegnet til både store og små rum.


IP20: Vær opmærksom på, at denne lampe kun er egnet til indendørs brug. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.


Med integreret lyskilde: Lampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og praktisk at installere. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og udskifte lyskilden separat.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1980 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 30,8 mm.
Diameter 215,6 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.