V-Tac 18W LED loftslampe
Ø21,5cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED loftslampe - Ø21,5cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral

DKK 61,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 18W LED loftslampe, Ø21,5cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Denne V-Tac 18W LED loftslampe er et fantastisk valg til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W og tilslutning til 230V forsyning, er denne loftslampe energieffektiv og nem at installere.

Med en lysstyrke på 1980 lumens og en høj spredning på 360 grader, vil denne loftslampe sikre en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du vil have en god belysning overalt og undgå mørke områder.

Denne loftslampe leverer også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at det naturlige lys vil vise alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil du kunne nyde godt af en høj kvalitet i lyset.

Der er to forskellige muligheder for kulør på lyset. Du kan vælge mellem varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning. Neutral kulør er perfekt til effektivt arbejde, da det ikke indeholder blå eller gule toner i lyset, så belyste objekter ser naturlige ud.

Denne loftslampe har dimensioner på 30,8 x Ø215,6 mm og er ikke modstandsdygtig over for vand med IP20 klassifikation. Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1980 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde30,8 mm.
Diameter215,6 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.