V-Tac 12W LED loftslampe
17 x 17cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED loftslampe -  17 x 17cm, Højde: 3cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 45,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld loftslampe til enhver lejlighed

V-Tac 12W LED loftslampe er den perfekte løsning til at opgradere din belysning derhjemme eller på kontoret. Med dimensioner på 16,73 x 16,73 cm og en højde på kun 2,86 cm passer denne moderne loftslampe perfekt ind i ethvert rum.

Lyskvaliteten er i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du har brug for lys til afslapning derhjemme eller til effektivt arbejde på kontoret, vil denne loftslampe dække dine behov.

Valg af lyskulør

Med mulighed for at vælge mellem varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K), kan du tilpasse lyset til den ønskede atmosfære. Varm hvidt lys skaber en hyggelig og afstressende stemning, mens neutral hvidt lys giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner.

Praktiske detaljer

Denne loftslampe tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en effekt på 12W, hvilket svarer til en lysstyrke på 1200 lumens. Lyset har en 360 graders spredning, der sikrer en jævn fordeling af lys i rummet.

Med dimensioner på 167,3 x 30,7 x 167,3 mm passer denne loftslampe godt ind i de fleste rum. Det er vigtigt at bemærke, at lampen har IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne loftslampe kommer desuden inklusive en integreret lyskilde, hvilket gør installationen endnu mere bekvem.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme eller forbedre arbejdsmiljøet på kontoret, er denne V-Tac 12W LED loftslampe et ideelt valg. Med høj kvalitet og stilfuldt design vil denne loftlampe opfylde dine belysningsbehov på bedste vis.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 30,7 mm.
Bredde 167,3 mm.
Dybde 167,3 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.