V-Tac rund 12W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø25,5cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 12W LED loftslampe - 3i1 valgfri lysfarve, Ø25,5cm, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.
Læs mere..

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 103,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac rund 12W LED loftslampen er en alsidig lampe, der kan tilpasses til forskellige lysfarver efter behov. Med dens 3i1 valgfri lysfarve, kan du vælge mellem tre forskellige lysfarver: varmt hvidt lys (2700K), naturligt hvidt lys (4000K) og koldt hvidt lys (6400K). Dette gør det muligt at skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Denne loftslampe har en effekt på 12W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så du kan nemt erstatte dine gamle loftslamper med dette moderne LED-design.

Med en lysstyrke på 1200 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne loftslampe en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, der eliminerer mørke områder.

Loftslampens dimensioner er 55 x Ø255 mm, hvilket bidrager til dens moderne og stilfulde udseende. Den kompakte størrelse gør det også nemt at installere den i forskellige rum som f.eks. stuer, soveværelser, køkkener eller kontorer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne loftslampe ikke er modstandsdygtig over for vand, da den har en IP20-klassificering. Den anbefales derfor ikke til installation i vådområder som badeværelser og udendørsområder, der er udsat for fugt.

Produktet leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe ekstra lyskilder separat. Dette gør installationen nem og bekvem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 55 mm.
Diameter 255 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:175-265V, 50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.