V-Tac rund 36W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø48cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 36W LED loftslampe - 3i1 valgfri lysfarve, Ø48cm, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.Læs mere..

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 350,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac rund 36W LED loftslampe, 3i1 valgfri lysfarve, Ø48cm, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac rund 36W LED loftslampe er et alsidigt valg til belysning af rum i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 36W er denne loftslampe energieffektiv og vil hjælpe med at reducere din energiforbrug. Lamppen tilsluttes let til 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

En af fordelene ved denne loftslampe er dens lysstyrke på 2160 lumens. Dette sikrer, at rummet bliver tilstrækkeligt oplyst og skaber en behagelig atmosfære. Spredningen af lyset er også bred med 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset rundt i rummet.

Med dimensionerne 65 x Ø480 mm passer denne loftslampe godt ind i mange forskellige rum. Den runde form og stilfulde design gør den velegnet til både moderne og klassiske interiørstile. Den har også en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at installere denne loftslampe i tørre områder i dit hjem eller kontor.

En praktisk funktion ved denne V-Tac loftslampe er den integrerede lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde, da den allerede er inkluderet i produktet. Dette gør det endnu mere bekvemt at anvende og installere denne loftslampe.

Den V-Tac rund 36W LED loftslampe er et pålideligt valg, der kombinerer funktionalitet, energieffektivitet og stil. Den egner sig godt til at belyse dit hjem eller kontor på en effektiv og behagelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2160 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 65 mm.
Diameter 480 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 36W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:175-265V, 50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.