V-Tac rund 24W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø35cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.

Flere detaljer

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 200,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac rund 24W LED loftslampe, 3i1 valgfri lysfarve, Ø35cm, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac rund 24W LED loftslampe er et praktisk og energieffektivt valg til ethvert rum i dit hjem eller kontor. Det 3i1 valgfri lysfarvekoncept giver dig mulighed for at justere lysfarven efter dine ønsker og behov.

Med en effekt på 24W leverer denne loftslampe et kraftigt og klart lys, der svarer til en traditionel glødepære på omkring 200W. Dette gør det til en ideel erstatning for ældre og mindre effektive lyskilder. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning.

Denne loftslampe har en imponerende lysstyrke på 2600 lumens og en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet uden nogen mørke pletter eller skygger. Den brede spredning gør denne lampe velegnet til større rum, hvor en kraftig belysning er påkrævet.

Med dimensioner på 55 x Ø350 mm passer denne loftslampe perfekt til rum i forskellige størrelser og stilarter. Den klassiske runde form og den hvide finish gør den nem at integrere i ethvert interiørdesign.

Denne loftslampe er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs i tørre omgivelser.

En af fordelene ved denne V-Tac loftslampe er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe en separat pære eller lyskilde til lampen.Videopræsentation:
Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarNej
Lysstyrke2600 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde55 mm.
Diameter350 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.