Spectrum 1W LED pære
C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 1W LED pære - C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14 Spectrum Udvid
  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Denne Spectrum 1W LED pære er designet med et klassisk look og er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med dens E14 lille fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning. Denne 1W kertepære har en lysstyrke på 60 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Lyskvaliteten er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer et naturligt lys, der er tilstrækkeligt til de flestes behov. En ekstra fordel ved denne pære er, at den er flicker free eller flimmerfri. Det betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket gør den velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser samt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Pæren kommer i en ekstra varm hvid kulør med en farvetemperatur på 1800K. Denne farve giver et hyggeligt og varmt lys, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Det er perfekt til at skabe en indbydende atmosfære i stuen, soveværelset eller andre rum i dit hjem. Pæren har dimensionerne 98 x Ø35 mm og har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg derfor for at placere den i områder, hvor den ikke udsættes for direkte vandkontakt. Med Spectrum 1W LED pæren får du en energibesparende og holdbar lyskilde, der giver et behageligt og ægte lys. Perfekt til at skabe den ønskede atmosfære i dit hjem.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 98 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.