Spectrum 1W LED pære
C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 1W LED pære - C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14 Spectrum Udvid
  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 1W LED pære er en C35-kerte pære med en E14 lille fatning. Med en lysstyrke på 60 lumens og en spredning på 300 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Et vigtigt kendetegn ved denne LED pære er, at den er flicker-free, hvilket gør den egnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser samt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer.

Kulør på lyset:

Denne Spectrum LED pære er tilgængelig i ekstra varm hvid, hvilket svarer til en farvetemperatur på 1800K. Lyset har et tydeligt varmt skær, der minder om gammeldags glødetråde. Dette giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, som er perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære.

Dimensioner og beskyttelsesklasse:

Denne LED pære har dimensioner på 98 x Ø35 mm. Den har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.