Spectrum 4W LED pære
C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 4W LED pære - C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktet Spectrum 4W LED pære, C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Dette produkt er en kerteformet LED pære med en E14 fatning, som gør den let at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 340 lumens og en spredning på hele 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt for at skabe en behagelig og godt oplyst atmosfære i ethvert rum.

En vigtig kvalitet ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som er angivet med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises korrekt. Med denne pære kan du være sikker på at opnå den ønskede belysning til dine behov.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den er flicker-free, hvilket betyder, at den ikke flimrer. Dette er ideelt, hvis du har dyr eller personer i dit hjem, der er følsomme over for flimmer, eller hvis du bruger pæren til foto- eller videooptagelser.

Pæren kommer i en ekstra varm hvid kulør med en temperatur på 1800K. Dette giver et hyggeligt og varmt lys, der minder om den gamle glødetrådspærer. Med denne pære kan du skabe en stemningsfuld atmosfære med et klassisk og tidløst udtryk.

Pæren har dimensioner på 98 x Ø35 mm og har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at placere pæren indendørs og beskytte den mod eventuel væske eller fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 340 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 98 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.