Spectrum 5.5W LED kertepære
C35, kultråd, dæmpbar, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5.5W LED kertepære med E14 fatning

Denne Spectrum 5.5W LED kertepære er perfekt til at belyse dit hjem på en energieffektiv måde. Pæren har en E14 lille fatning og tilsluttes let til 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 300 grader er denne pære ideel til at skabe en jævn fordeling af lys i rummet.

Pæren er også kendt for sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren i dagligstuen, soveværelset eller køkkenet, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til langt de flestes behov.

En ekstra funktion ved denne LED kertepære er dens dæmpbare egenskaber. Du kan nemt justere lysstyrken alt efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dæmpbarheden gør denne pære yderst fleksibel og anvendelig i forskellige scenarier.

For personer og dyr der er følsomme over for flimmer, er denne pære ideel, da den er flicker free. Denne funktion gør den også velegnet til brug i foto- og videooptagelser, hvor en jævn belysning uden flimmer er vigtig.

Skaber en behagelig atmosfære med varm hvidt lys

Denne Spectrum kertepære er tilgængelig i varm hvid (2700K) kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det bidrager også til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner og IP20 klassifikation

Denne kertepære har dimensioner på 98 x Ø35 mm, så den passer perfekt til forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den kun anvendes indendørs og beskyttes mod direkte vandkontakt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5.5W
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeD (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.