Spectrum 5.5W LED kertepære
C35, kultråd, dæmpbar, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 5.5W LED kertepære er designet til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Med dens kultrådsdesign og E14 lille fatning er den let at installere i diverse lamper eller lysekroner. Pæren tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør den nem at bruge i de fleste husholdninger.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer denne kertepære en jævn og effektiv fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum eller til at skabe en hyggelig atmosfære, vil den høje lyskvalitet opfylde de fleste behov.

En særlig funktion ved denne kertepære er dens dæmpbare egenskaber. Du kan nemt justere lysniveauet efter behov for at skabe den ønskede stemning og atmosfære i rummet. Dette gør det ideelt til både aftenhygge og praktisk belysning.

Med flicker free eller flimmerfri lys er denne kertepære også egnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser. Dette sikrer optimal belysning uden nogen form for flimmer.

Kulør på lyset:

Denne kertepære findes i en varm hvid kulør på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit rum.

Dimensioner:

Denne kertepære har dimensionerne 98 x Ø35 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Bemærk, at denne kertepære har en IP20-klassifikation og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at anvende den indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 98 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.