Restsalg: V-Tac 5.5W LED kertepære
200 grader, E27

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 5.5W LED kertepære - 200 grader, E27 Udvid

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 10,20

inkl. moms

DKK 17,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse - V-Tac 5.5W LED kertepære, 200 grader, E27

V-Tac 5.5W LED kertepære, 200 grader, E27

Produkt data:

Effektiv belysning: Denne LED kertepære fra V-Tac har en effekt på 5.5W, hvilket svarer til en 40W traditionel glødepære. Dette gør den til en energibesparende løsning, der samtidig giver dig en god mængde lys.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få en høj lyskvalitet, der viser farverne i deres sande nuancer. Dette skaber en behagelig atmosfære og gør denne pære velegnet til mange formål.

Lys spredning: Med en imponerende spredning på 200 grader sikrer denne kertepære en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til rum, hvor du ønsker at oplyse et større område uden skygger eller mørke hjørner.

Kulør på lyset:

Denne LED kertepære er tilgængelig i varm hvid (2700K) kulør. Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende stemning, der passer perfekt til f.eks. stuen, soveværelset eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig atmosfære.

Dimensioner:

Med målene 103 x Ø37 mm passer denne LED kertepære perfekt i de fleste lamper med E27 fatning. Den kompakte størrelse gør den nem at installere og kan være med til at opgradere dit hjem med moderne og energieffektiv belysning.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 103 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.