LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Dali Dæmpbar

9814-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Dali Dæmpbar Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Husk at tilkøbe 10 meter strømkabel til denne model.

Den kan findes her

Flere detaljer

DKK 949,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

  • Effekt: 35W LED, der erstatter 120W.
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.
  • Lysstyrke: 3400 lumens.
  • Spredning: Høj spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
  • Dæmpbar: Kan dæmpes via DALI interface.

LED Troldtektskinnen er en energieffektiv belysningsløsning, der er perfekt til både private og kommercielle rum. Med en effekt på 35W kan den erstatte en konventionel belysningsløsning på 120W, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Ligesom andre troldtektskinner tilsluttes den nemt til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Du behøver ikke bekymre dig om komplekse ledninger eller ekstra strømforsyninger.

Med en lysstyrke på 3400 lumens producerer LED Troldtektskinnen et klart og kraftigt lys, der er ideelt til at oplyse større områder. Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket eliminerer skygger og blænding.

En af de store fordele ved LED Troldtektskinnen er dens dæmpbarhed. Ved hjælp af en DALI interface kan du nemt og præcist justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og mulighed for at skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Med en høj farvegengivelsesindeks (RA90) giver LED Troldtektskinnen en naturlig og præcis farvegengivelse af objekter og materialer omkring sig. Dette er vigtigt, især i kommercielle rum, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

Samlet set er LED Troldtektskinnen et pålideligt og energieffektivt aternativ til traditionelle belysningsløsninger. Med dens høje lysstyrke, brede spredning og dæmpbare funktion tilbyder den en effektiv og fleksibel belysning til ethvert rum.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarJa, DALI
Lysstyrke3400 lumens
Spredning100 grader
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug35W
Erstat120W
Spænding230V
Andet info