LED Troldtektskinne, 60cm 4000K, 1850 lumen, RA90, 0-10v Dæmpbar, planforsænket

9807-0

New product

LED Troldtektskinne, 60cm 4000K, 1850 lumen, RA90, 0-10v Dæmpbar, planforsænket Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Læs mere..

DKK 539,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Beskrivelse af LED Troldtektskinne

LED Troldtektskinne er en 60 cm lang lysarmatur, der er designet til at monteres i loftet. Den er udstyret med den nyeste LED-teknologi, som giver dig en energieffektiv belysning med høj lyskvalitet.

Dette produkt er velegnet til forskellige typer af rum, herunder kontorer, butikker, restauranter og boliger. Den kan også bruges i offentlige bygninger som skoler og hospitaler.

Data om produktet:

  • Effekt: 25W LED
  • Erstatning: Erstatning for 75W traditionel lyskilde
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 1800 lumen
  • Lysfarve: 4000K (neutral hvid)
  • Farvegengivelse: RA90 (høj farvegengivelse)
  • Dæmpbar: Ja, kan dæmpes via 0/1-10V signal
  • Spredning: 100 grader (jævn fordeling af lyset)
  • Montering: Planforsænket i loftet

Dette LED-armatur er kendetegnet ved sin høje lysstyrke på 1800 lumen, hvilket sikrer en effektiv belysning af dine rum. Lyskilden er også karakteriseret ved sin høje farvegengivelse på RA90, hvilket betyder, at den viser farverne nøjagtigt og naturtro.

En vigtig fordel ved dette produkt er, at det er dæmpbart via 0/1-10V signal. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Installationen af dette armatur er enkel, da det tilsluttes direkte til 230V forsyningen. Den planforsænkede montering sikrer, at lyset bliver indbygget i loftet og giver et elegant og minimalistisk udseende.

Med LED Troldtektskinne får du et energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder. Med en effekt på kun 25W kan dette armatur erstatte en 75W traditionel lyskilde, hvilket bidrager til energibesparelser og reduceret CO2-udledning.

Dette produkt er designet til at give en lang levetid og pålidelig ydelse. Med LED Troldtektskinne kan du få en moderne og bæredygtig belysning til dine rum.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Ja, 1-10V
Lysstyrke 1800 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Erstat 75W
Spænding 230V