Pendel lampe I sort, E27
EGLO TARBES

Eglo Eglo

9854-0

New product

Pendel lampe I sort, E27  - EGLO TARBES Udvid

Pendel lampe, som er formet i sort stål, hvilket giver et rustikt og simpelt look.

Lyskilde følger ikke.


Læs mere..

DKK 220,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Pendel lampe i sort, EGLO TARBES

Denne moderne pendel lampe i sort er en stilfuld og elegant tilføjelse til ethvert rum. Med dens enkle design passer den let ind i enhver indretning. Lampen tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en effekt på 15W.

Det særlige ved denne lampe er dens imponerende lysstyrke på 1400 lumens. Dette sikrer et klart og kraftfuldt lys, der lyser rummet op på en effektiv måde. Med en spredning på 120 grader opnår lampen også en jævn fordeling af lyset, således at hver del af rummet bliver oplyst.

En anden vigtig faktor ved denne lampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 er lyset naturligt og ægte, hvilket betyder, at alle farver vises flot og nøjagtigt. Det er vigtigt for at kunne nyde oplevelsen af det fulde farvespektrum i rummet. Lyskvaliteten er desuden tilstrækkelig for langt de flestes behov og sikrer behageligt og funktionelt lys i rummet.

EGLO TARBES er nem at montere i loftet og leveres med alt nødvendigt tilbehør. Med dens minimalistiske design og sorte farve skaber den en stilfuld og moderne atmosfære i ethvert rum. Den er ideel til brug i stuen, køkkenet, spisestuen eller kontoret.

Denne pendel lampe i sort, EGLO TARBES, kombinerer stilfuldt design, kraftfuldt lys og en høj lyskvalitet, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der ønsker at opgradere deres belysning derhjemme eller på kontoret.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V