V-Tac 20W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 20W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med en 5 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle og fjernbetjening for en praktisk og trådløs brug
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
  • 5 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 450x350 mm
Mål på projektør: 310x225x50 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 684,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og kraftig solcelle projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 300W LED Solcelle projektør er den ideelle løsning til at belyse udendørs områder som haver, gårde, parkeringspladser og bygninger. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 2400 lumens, kan denne projektør lyse op i selv de mørkeste områder. Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en bred belysningsvinkel.

Dette produkt har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver korrekt og flot. Uanset om du bruger projektøren til arbejde eller rekreation, vil du kunne nyde godt af den høje lyskvalitet.

Projektøren kommer i en neutral hvid kulør på 4000K. Denne kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er helt uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå naturlige og uden farveforvrængning.

Med dimensioner på 255 x 310 mm er projektøren kompakt og nem at placere hvor som helst. Den har desuden en IP65 klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er vandtæt. Du kan trygt bruge den, selv i regnvejr eller hvor der er risiko for vandstænk.

Projektøren leveres med en integreret lyskilde, der gør installationen hurtig og nem. Du kan også betjene projektøren med fjernbetjeningen, der følger med. Dette gør det let at justere lysniveauet og indstille lysvinklen efter behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 2400 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 310 mm.
Bredde 255 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.