V-Tac 1.2W LED Solcelle strip
5 meter, fjernbetjening, IP67

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 1.2W LED Solcelle strip - 5 meter, fjernbetjening, IP67 v-tac Udvid

 Denne 5 meter lange strip er perfekt til haver, indgangspartier og andre udendørs arealer. Med sin IP67-klassificering er den beskyttet mod støv og vand, så den kan tåle selv de mest udfordrende vejrforhold. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre lysets intensitet  og skabe den helt rigtige atmosfære. Solcellepanelet gør det let at installere og placere det medfølgende solcellepanel, da det kan hænges op eller sættes med et spyd i jorden. 

  • 5 meter lang solcelle strip til udendørs brug
  • IP67-klassificeret, beskytter mod støv og vand
  • Medfølgende fjernbetjening for nem kontrol af lysintensitet og farve
  • Perfekt til haver, indgangspartier og udendørs arealer
  • Solcellepanelet kan hænges op eller sættes med et spyd i jorden

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 259,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 1.2W LED Solcelle strip, 5 meter, fjernbetjening, IP67

Denne V-Tac 1.2W LED solcelle strip er det perfekte valg til at skabe belysning udendørs på en energibesparende og miljøvenlig måde. Med en længde på 5 meter kan du nemt og fleksibelt placere solcelle strippen, hvor du ønsker det. Den medfølgende fjernbetjening gør det endnu nemmere at styre lysets lysstyrke og farve.

En af de vigtigste egenskaber ved denne solcelle strip er dens høje spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt, når du ønsker at belyse et større område med ensartet lys. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære på din terrasse eller have, eller om du har brug for effektiv belysning til arbejde eller fritidsaktiviteter, vil denne solcelle strip opfylde dine behov.

Kulør på lyset

Med V-Tac 1.2W LED Solcelle strip kan du vælge imellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Denne kulør er perfekt til afslapning eller sammenkomster med venner og familie.

Den neutrale kulør er ideel til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til opgaver, der kræver fokus og præcision, såsom læsning, skrivning eller håndværksaktiviteter.

IP67 - Vandtæt og holdbar

Denne solcelle strip er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og beskyttet mod støv og vandstænk. Du kan trygt bruge den udendørs, selv i regnvejr. Dog kan den ikke tåle at ligge under vand i længere tid.

Med V-Tac 1.2W LED Solcelle strip får du en pålidelig og holdbar belysningsløsning til dine udendørsbehov. Den miljøvenlige solcelleteknologi betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte batterier eller strømforsyning. Installer denne solcelle strip i dag og nyd godt af dens mange fordele.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Spredning 120 grader
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.