V-Tac Solcelle lyskæde med 15 stk. 0.2W pærer
15 meter, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solcelle lyskæde med 15 stk. 0.2W pærer - 15 meter, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 15 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 15 meter har du rigelig lys til at dække dit udendørsområde.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 589,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Kraftfuld og effektiv lyskæde med solcelle-teknologi

Denne V-Tac Solcelle lyskæde med 15 stk. 0.2W pærer er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med en længde på 15 meter kan du nemt skabe en hyggelig atmosfære i din have eller på din terrasse.

Effekt: 1,75W

Med en effekt på 1,75W er denne lyskæde både kraftfuld og energieffektiv. Du kan nyde det smukke lys uden at bekymre dig om høje energiomkostninger.

Lysstyrke: 50 lumens

Med en lysstyrke på 50 lumens er denne lyskæde i stand til at oplyse større områder. Du kan trygt bruge den til både dekorativ og funktionel belysning.

Høj spredning: 300 grader

Den høje spredning på 300 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Du kan være sikker på, at hele området omkring lyskæden vil blive oplyst.

Kulør på lyset: Varm hvid (3000K)

Varm hvid er en behagelig og afstressende kulør, der skaber en hyggelig atmosfære. Det varme lys bidrager til en afslappende stemning, hvor du kan nyde din tid udendørs.

IP44: Tåler fugtig luft og vandstænk

Denne lyskæde har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Du kan trygt bruge den udendørs, selv i regnfuldt vejr.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 50 lumens
Spredning 300 grader
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 1,75W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.