V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 1W pærer
2 meter, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 1W pærer - 2 meter, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 10 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 2 meter.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 146,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lys op din have med V-Tac Solcelle lyskæde

Med V-Tac Solcelle lyskæde kan du skabe en hyggelig atmosfære i din have, på altanen eller på terrassen. Denne lyskæde kommer med 10 stk. 1W pærer, som giver en samlet lysstyrke på 100 lumens. Den høje spredning på 300 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde en behagelig belysning over et stort område.

Varm hvidt lys for afslapning

V-Tac Solcelle lyskæde er tilgængelig i varm hvid (3000K), hvilket skaber en varm og afstressende atmosfære. Dette varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, som gør det perfekt til afslapning og hygge både indendørs og udendørs.

Robust design til udendørs brug

Med en IP44-klassificering kan denne lyskæde tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det gør den ideel til udendørs brug, da den kan modstå de udfordringer, som kommer med at være placeret i haven eller på terrassen.

Med en længde på 2 meter kan du let placere lyskæden, hvor du ønsker det, og den solcelledrevne funktion gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med V-Tac Solcelle lyskæde kan du skabe en smuk belysning i dit udendørs rum og nyde de varme, hyggelige toner, uanset om det er til en havefest eller en stille aften derhjemme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 300 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.