V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 0.5W pærer
12 meter, fjernbetjening, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 0.5W pærer - 12 meter, fjernbetjening, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 10 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 12 meter har du rigelig lys til at dække dit udendørsområde.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Fjernbetjening: Nem styring af lyskæden 
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 235,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne LED solcelle lyskæde fra V-Tac er en fantastisk måde at bringe lys og hygge til dine udendørsområder. Lyskæden har 10 stk. 0.5W pærer, der giver en samlet lysstyrke på 300 lumens. Dette sikrer, at området oplyses tilstrækkeligt, så du og dine gæster kan nyde udendørsaktiviteter selv i mørke. Med en længde på 12 meter kan denne lyskæde dække et betydeligt område. Du kan nemt placere den i træer, buske eller langs hegn for at skabe en fantastisk atmosfære. Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for at styre lyskæden uden at skulle gå hen til den. Dette er ideelt, hvis du ønsker at ændre lysets styrke eller slukke det helt uden at skulle forlade din komfortable placering. V-Tac LED solcelle lyskæde er IP44 vurderet, hvilket betyder, at den kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til udendørsbrug, da den kan tåle almindelige vejrforhold som regn og dug. Du behøver ikke bekymre dig om at tage lyskæden ind hver gang det regner, da den er designet til at kunne klare det. Lyskæden producerer et varmt hvidt lys med en kulørtemperatur på 3000K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Det varme lys gør det også perfekt til at bruge under fester eller sociale begivenheder, hvor det skaber en indbydende og hyggelig atmosfære. Det skal bemærkes, at denne lyskæde leveres inklusive lyskilde. Der er derfor ingen grund til at skulle købe yderligere pærer eller lyskilder. Du kan nemt installere og bruge lyskæden med det samme og begynde at nyde dens skønne belysning. Samlet set er V-Tac LED solcelle lyskæde perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dine udendørsområder. Med dens høje lysstyrke, jævne lysfordeling og vandresistens er den en pålidelig og holdbar løsning til enhver udendørsbegivenhed eller simpelthen til at nyde de varme sommernætter.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 270 grader
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.