V-Tac 1.2W LED Solcelle RGB strip
5 meter, fjernbetjening, IP67

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 1.2W LED Solcelle RGB strip - 5 meter, fjernbetjening, IP67 v-tac Udvid

RGB-strippen er den perfekte løsning til at skabe stemningsfuldt lys udendørs. Den 5 meter lange LED strip er udstyret med RGB farveskift, der kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Solcellepanelet kan nemt monteres via spyd eller hænges op, hvilket gør det nemt at placere det på ønsket sted. Den IP67-certificerede strip er vandtæt og velegnet til udendørs brug. Med denne LED solcelle strip kan du skabe en fantastisk atmosfære og forvandle din have eller terrasse til et lysende og farverigt rum.

  • Vandtæt og velegnet til udendørs brug med IP67-certificering
  • Solcellepanelet kan sættes via. spyd eller hænges op for let montering
  • Medfølgende fjernbetjening for nem styring af lysintensitet
  • 5 meter lang strip giver mulighed for at dække større områder

Læs mere..

  • RGB

DKK 259,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Har en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
IP67 - Vandtæt, men kan ikke tåle at ligge under vand i længere tid.
Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Spredning 120 grader
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.