C35 LED Kertepære 5,5W E14
230V, Kultråd, Neutral hvid, Klar, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

C35 LED Kertepære 5,5W E14 - 230V, Kultråd, Neutral hvid, Klar, Spectrum Spectrum Udvid
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

C35 LED Kertepære 5,5W E14, 230V, Kultråd, Neutral hvid, Klar, Spectrum er en energieffektiv og stilfuld LED-pære, ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 5,5W og en E14 lille fatning er denne LED-pære nem at installere og bruge. Den tilsluttes simpelthen til en 230V strømkilde for at fungere.

Lyskvalitet og spredning

Denne LED-pære har en imponerende lysstyrke på 740 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 giver denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den velegnet til en bred vifte af behov, både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Kulør på lyset

Denne LED-pære er tilgængelig i en Neutral hvid kulør, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige og i deres sande farver.

Dimensioner

Med dimensioner på 99 x 35 mm, passer denne LED-pære nemt ind i de fleste armaturer og lamper.

Med C35 LED Kertepære 5,5W E14, 230V, Kultråd, Neutral hvid, Klar, Spectrum får du et energibesparende og stilfuldt lyskilde, der vil skabe den rette atmosfære i dit hjem eller arbejdsrum. Med høj lyskvalitet, imponerende lysstyrke og en behagelig kulør på lyset, er denne LED-pære et fremragende valg for enhver, der ønsker et pålideligt og effektivt lysprodukt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 740 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 99 mm.
Dybde 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.