Spectrum 1W LED RGB Pære
E27

Spectrum Spectrum

6237-0

New product

Spectrum 1W LED RGB Pære - E27 Spectrum Udvid

Pæren der skaber stemning og atmosfære i ethvert rum. Den er lavet til indendørs brug og er velegnet til børneværelser, soveværelser, og restauranter. 

Læs mere..

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Data om produktet

1W LED RGB Pære, E27

- Tilsluttes til 230V forsyning

- Dimensioner: 70 x 45 mm

Produktbeskrivelse

Spectrum 1W LED RGB Pære med E27 stor fatning er en effektiv og alsidig lyskilde, der passer perfekt til både indendørs og udendørs brug. Denne pære er velegnet til både dekorativ belysning og funktionel belysning.

Pæren er let at installere og tilslutte til en standard 230V strømforsyning. Med dens store E27 fatning er den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Dimensionerne på 70 x 45 mm giver en kompakt størrelse, der passer til de fleste lamper og armaturer.

En af de vigtigste funktioner ved denne pære er dens høj spredning på 260 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og giver en bred belysningsdækning. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum eller til at skabe en hyggelig atmosfære, er du sikret en behagelig og ensartet belysning.

Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde, der giver et naturligt lys. Uanset om du bruger pæren til at lyse et maleri op eller til at skabe en farverig stemning i rummet, vil du kunne nyde godt af den højeste kvalitet og farvegengivelse.

Spectrum 1W LED RGB Pære er designet til at opfylde langt de flestes behov. Med dens alsidighed, høje lyskvalitet og lette installation er den et praktisk og stilfuldt valg til ethvert lystbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lyset
Spredning 260 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 70 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.