LED Projektør

LED Projektør

125 varer
LED projektør - Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets LED projektører med lang levetid samt godt og kraftigt lys, der kan oplyse større arealer. Blandt vores sortiment er der LED projektører, som er designet og bygget til at kunne modstå det danske vejr.
En LED projektør kan anvendes til et hav af forskellige formål; eksempelvis udgør en projektør den perfekte arbejdslampe, den egner sig godt til oplysning af facader og større indendørs eller udendørs områder samt til belysning på køretøjer. Gå på jagt i vores store udvalg og find den perfekte LED projektør til dit projekt, dit hjem eller dit firma.
Viser 1 - 104 af 125 produkter

Fordelen ved en LED projektør

Der er en del fordele ved at vælge en LED projektør frem for en traditionel halogen projektør. Først og fremmest har en LED-pære en meget lang levetid. Her på siden finder du LED projektører, som kan holde i helt op til 50.000 timer.
Den lange levetid sparer dig for en del pæreskift og dermed også en del penge. Ud over at spare penge på udskiftning af pærer, sparer du også penge på elregningen, da LED-pærer er meget energivenlige med deres lave energiforbrug. Den lange levetid og det lave energiforbrug gør, at LED-pæren i længden er langt den billigste type pære på markedet.

Projektør med sensor

Projektører er perfekte til arbejdspladsen, men du kan også sagtens benytte dig af en LED projektør derhjemme. Eksempelvis som lys i garagen eller i gården, og her kan det være en fordel at investere i projektører med sensorer.
En projektør med bevægelsessensor er en smart investering til områder, hvor der kun kortvarigt eller sjældent er brug for lys som for eksempel i en indkørsel, hvor lyset kun skal være tændt kortvarigt engang imellem, når der komme eller kører gæster eller du selv befinder dig i indkørslen.
Anvender du en LED projektør med sensor, kan det være smart at opsætte LED strips til at oplyse f.eks. kanten af indkørslen, når projektøren ikke er tændt

Farveprojektører (RGB)

Blandt vores udvalg af projektører finder du også LED farveprojektører - også kaldet RGB projektører. Alle vores farveprojektører kan skifte mellem hele 16 forskellige farver, og de styres nemt med den medfølgende fjernbetjening.
Med fjernbetjeningen kan du hurtigt skifte mellem de forskellige farver, tænde og slukke for projektøren og du kan desuden bruge den til at sætte projektøren til selv at skifte mellem de forskellige farver.
Farveprojektører er perfekte til oplysning af facader, særligt hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af belysningen med forskellige farver, der kan ændre udseendet af den givne bygning drastisk. En farvet projektør kan tilmed benyttes ved festlige lejligheder, hvor projektøren eventuelt kan sættes til at lyse op ad en væg med forskellige farver. Lyset fra projektørerne kan desuden dæmpes med fjernbetjeningen, så det også er muligt at skabe en hyggelig eller måske ligefrem uhyggelig belysning.


LED Projektører er blevet utrolig populære blandt den alm forbruger, men også erhvervslivet har taget de nye LED Projektører til sig fordi fordelene er kæmpe eksempelvis en fabrik der ønsker at få oplyst sin facade kan med stor fordel skifte fra de gamle traditionelle glødelampe projektører til de nye og forbedrede LED Projektører ikke alene kan de spare penge, på deres elregning men også en masse penge på installationer da flere af vores LED Projektører kommer i godkendte montre, som sikre at de er både vandtætte og frostsikre. Også starter de øjeblikketligt ved tilsætning af strøm du skal ikke vente på at der kommer lys på som du skal ved traditionel Halogen belysning. Vi har både 230v og 12v, samt dæmpbare led projektører

Filter

Pris
DKK 9 DKK 6320
Kulør
mere.. mindre
Filter