Indbygningsspots på badeværelse

Indbygningsspots på badeværelse

13 varer

Indbygningsspots på badeværelse

Badeværelset er det rum i boligen, som har den mest intense brug i den korteste periode. Da badeværelset ofte er det sted, hvor man både starter og slutter sin dag, så er det vigtigt, at der er en god og ordentlig belysning.

At gå på badeværelset er oftest det første man gør, når man er stået op, og det sidste man gør, inden man går i seng. Både morgen og aften kan man være lidt træt og uoplagt, og det er her indbygningsspots kommer til sin ret.

Viser 1 - 13 af 13 produkter

Hvor kan du placere indbygningsspots i badeværelset?

For at få den bedste start på dagen, er det vigtigt, at der er lys nok til, at du kan se, hvad du laver, men lyset skal heller ikke være placeret på en sådan måde, så du bliver blændet, lige så snart du træder ind på badeværelset.

Derfor er det en god idé at vælge de rette placeringer og de bedste spots, som giver den optimale mængde lys på de steder, hvor lys er mest nødvendigt. Mange spots kan vippes, så du får fokuseret lys på et begrænset område. Eksempelvis kan du placere et par spots ved spejlet og et spot eller to ved badet. I resten af rummet kan det være en fordel med blødere belysning, som oplyser hele rummet.

Placering af lamper og lyskilder i badeværelser

Da fugt og elektricitet ikke er en god kombination, er der derfor særlige regler angående montering af lamper og lyskilder i vådrum som badeværelser. Så hvis du ikke er teknisk minded, eller ikke selv tør vove dig ud i at montere dine spots selv, anbefaler vi helt klart, at du får en professionel til det. En elektriker vil vide, hvad der er den bedste løsning, og han vil også kunne montere dine nye spots korrekt.

Vi forhandler et bredt udvalg af badeværelses indbygningsspots

Når du køber dine spots hos os, kan du regne med at få god kvalitet til en fordelagtig pris. Så kan du glæde dig til at få god og fokuseret spotbelysning i dit badeværelse.

Vi bestræber os altid på at have et stort og godt udvalg af kvalitets lamper, spots og lyskilder. Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice. 


kompetente  Denne illustration udarbejdet er Nordlux giver en god ide om placering af dine spots, og du kan læse mere ved at klikke på billedet

Filter

Pris
DKK 53 DKK 1437
Kulør
mere.. mindre
Filter