LED pære B22

LED pære B22

12 varer

Her ser du vores fine udvalg af B22 LED-pærer til hverdag og fest. En B22 LED-pære passer perfekt ind i en B22-fatning, som er en forholdsvis almindelig type fatning i Danmark. Vi har et væld af smukke pærer at vælge imellem. Du kan blandt andet for stilfulde og elegange kronepærer med kultråd eller kulørte pærer i mange flotte og klare farver, og så kan du få pærer i særlige udformninger, som giver en spredning af lyset på hele 360 grader. Alt i alt er B22 LED-pærer en alsidig type pære, som du kan få glæde af i mange sammenhænge.

Viser 1 - 12 af 12 produkter

B22 LED pærer i forskellige udformninger

Det helt særlige ved den efterhånden markedsførende LED-teknologi, er teknologiens evne til at kombinere et meget lavt energiforbrug, pærernes ekstremt lange levetid og et flot, stabilt og intenst lys. I vores sortiment kan du finde lige præcis den B22 LED-pære, som du leder efter. Det gælder både, hvis den skal være i klassisk, neutral hvid, en intens og sjov blå eller en varm og gylden tone.

Hos LEDproff har vi også valgt at inkludere B22 LED-pærer i forskellige udformninger, så du kan finde den pære, der passer til din personlige stil eller måske til en lampe, du allerede har. Udover de klassiske, runde pærer, finder du også en smuk kerte pære, der passer til smallere lamper, og som kan være meget elegant for sig selv, måske i en pendellampe, væglampe, i lampen over spisebordet. Skal lyset være en anelse mere koncentreret med en knap så stor spredning som ellers, kan en B22 LED-pære med kappe være en fordel. Kappen dækker det nederste af pæren, så spredningen af lyset begrænses til 200 grader for et mere koncentreret lys, samtidig med at det har samme intensitet. Find din nye LED-pære her hos os, så du kan få lys i dit hjem.

Filter

Pris
DKK 16 DKK 40
Kulør
mere.. mindre
Filter