Armaturer med indbygget LED

Armaturer med indbygget LED

57 varer
LED Industri Armatur - Der er mange gode grunde til at vælge LED belysning både i hjemmet og på arbejdspladsen. LED belysning er både en effektiv, energivenlig og miljørigtig løsning, når du skal have installeret indendørs- eller udendørslys.
Blandt vores sortiment af LED industri armaturer her hos LEDproff, finder du mange forskellige længder, bredder og højder, og du kan desuden erhverve vandtætte LED armaturer, som er perfekte til udendørsbrug.
De fleste af vores LED armaturer bruger T8 LED lysrør, og disse lysstofrør medfølger desuden ved køb af nogle af vores armaturer, således at du kan få installeret nyt lys med det samme. Vores LED industri armatur er økonomiske, robuste og er meget lette at vedligeholde. LED industri armaturerne er hurtige og nemme at montere, og det er nemt at skifte LED lysstofrørene ud, når de ikke dur mere.
Viser 1 - 57 af 57 produkter

Udskift dit gamle industri-armatur

Med de nye LED lysstofrør er det muligt at udskifte de gamle lysstofrør i gamle armaturer både med og uden spole eller ballast uden nogen problemer. Denne udskiftning fra traditionelle lysstofrør til LED rør vil spare dig for mange penge på elregningen, men hvis du ønsker at spare mest muligt, så bør du udskifte hele dit gamle armatur med nye LED armaturer.
De nye armaturer har en meget længere levetid, en minimal varmeudvikling sammenlignet med de gamle armaturer, og så bruger de meget mindre strøm. Lysstyrken og farvetemperaturen bliver ikke forringet af de nye armaturer, men du bevarer derimod dit gode lys samtidig med, at du sparer penge på både levetid og el-regning.
Selvom det er dyrt at skifte hele armaturet ud, så kan det betale sig i det lange løb, og jo oftere du har lyset tændt, jo hurtigere vil armaturet have tjent sig selv hjem.

Vandtæt LED industri-armatur til udendørsbrug

Det økonomiske LED lys er ikke kun til indendørsbrug, men er også en populær udendørs lyskilde. Blandt vores sortiment af LED industri-armaturer finder du en række af vandtætte armaturer, som egner sig perfekt til det kolde og våde miljø udenfor. De vandtætte LED industri-armaturer egner sig eksempelvis perfekt til garagen, brændeskurret, carporten, parkeringspladsen, tagterrasser samt andre steder, hvor der er brug for lys i et koldt og fugtigt miljø.

En komplet pakkeløsning

Når du køber LED armaturer her hos LEDproff, vil der med de fleste af vores produkter følge én eller to T8 LED lysstofrør med i købet. Så er du i gang med energibesparende belysning med det samme. I produktoversigten vil du kunne se, hvilken farvetemperatur de medfølgende LED lysrør har. Nogle har et neutralt hvidt lys, mens resten har et koldt hvidt lys.
Hvis du ønsker at benytte lyset som arbejdslys eksempelvis på kontoret eller i værkstedet, så kan det anbefales, at du vælger det neutrale lys. Supplér eventuelt med LED strips i samme farvetemperatur i udkantsområderne, for at skabe ensartet og lige kraftig belysning overalt.

Filter

Pris
DKK 10 DKK 674
Kulør
mere.. mindre
Filter