LED IP68 Armaturer

LED IP68 Armaturer

14 varer

Her på siden finder du vores udvalg af LED-ip68, nærmere bestemt LED-ip68-armaturer, der bruges i mange sammenhænge og i alle typer bygninger. LED-ip68 bliver dog særligt brugt i industrien og til større, udendørs miljøer.

Armaturerne, som du finder her hos LEDproff, er af professionel kvalitet, og de er fremstillet i slidstærkt materiale, der har en unik modstandskraft. LED-teknologien er den helt særlige kombination af minimalt energiforbrug, der gavner både miljø og pengepung, samt et flot og stabilt lys. LED-pærer er kendt for at holde meget længe, og du vil derfor opleve, at din investering i et LED-ip68-armatur er en, du kan have glæde af mange år frem.

Viser 1 - 14 af 14 produkter

LED ip68 armatur

Med et slankt og robust LED-ip68-armatur er bygningen godt udstyret til at være oplyst langt ud i fremtiden. LED-ip68 er godt egnet til industri generelt, men det er i særdeleshed velegnet til svinestalde, kostalde og lignende, hvor kraftigt lys, der tilnærmelsesvist simulerer dagslys, kan give dyrene i stalden en fornemmelse af dagsrytme. Blandt vores sortiment kan du både finde et LED-ip68-armatur, hvor lyskilden følger med, og hvor der endda er formonteret kabel til strøm.

Armaturerne fås i forskellige længder, så du kan sørge for, at dyr eller maskiner hele tiden er oplyst optimalt i forhold til bygningens størrelse. Størrelserne varierer mellem 60 cm, 100 cm og 150 cm. Sammen med dit LED-ip68-armatur kan du også finde dit udstyr og tilbehør til LED-ip68 her på siden. Vi har blandt andet inkluderet samlebokse, der gør det nemt at holde styr på mange ledninger ad gangen, og som samtidig beskytter ledninger og kabler mod vandstænk og skidt fra stalden. Adskillige af vores samlebokse er også decideret vandtætte, hvilket gør dem perfekte til at placere nær drikketrug eller udendørs. Med et LED-ip68-armatur er der mange muligheder, så tag endelig et kig på vores udvalg.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 773
Kulør
mere.. mindre
Filter