Indbygningsspots direkte i isolering

Indbygningsspots direkte i isolering

6 varer

Indbygningsspots direkte i isolering

Hvis du har hænderne godt skruet på og har forstand på at montere lamper og andre lyskilder, så kan du med stor sandsynlighed selv kaste dig over at sætte indbygningsspots direkte i isoleringen. Vi anbefaler dog, at du overlader arbejdet til en professionel, hvis du ikke føler dig godt nok klædt på til opgaven.

Her på vores webshop forhandler vi en lang række lamper og lyskilder, og nogle af vores populære produkter er indbygningsspots, der kan monteres i isoleringen. Kig dig omkring her på siden og se, om der er et eller flere spots, som tiltaler dig.

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Vigtigheden af at lave spots i isoleringen korrekt

Hvis du laver belysningen i dit hjem om, kan det have alvorlige konsekvenser, hvis det ikke er lavet korrekt. Det skal ikke blot laves på den rigtige måde, det skal også laves på en måde, der er praktisk. Du skal eksempelvis kunne komme til at skifte lyskilderne i dine spots, og en elektriker skal kunne komme til at skifte ledningen, hvis der skulle opstå en løs forbindelse.

Da spots, der ikke er LED, kan blive meget varme, kan det potentielt være en brandfælde. Derfor er det kritisk vigtigt, at du ikke blot har forstand på at montere spots, men også vælger den rette type, så de ikke bliver overophedet og risikerer at forårsage brand.

Hvilke nogle indbygningsspots skal du vælge?

Produkterne her på siden er spots, der kan lægges direkte i isoleringen. Derfor kan du regne med, at det er af typen LED, eller at de er energieffektive på en måde som gør, at selve lampen ikke bliver overophedet på grund af det kraftige lys fra lyskilden.

Derfor bør du som udgangspunkt gå efter spots, der er godkendt til at blive monteret direkte i isoleringen. Alternativet er at vælge en type, som skal isoleres fra det rundt om, så der ikke kan opstå brand.

Vores udvalg af indbygningsspots

Her på vores webshop finder du mange forskellige lamper. Vi forhandler mange typer af spots, og foruden denne type, finder du også påbygningsspots og spots, der er godkendt til montering udendørs. Disse ligger i deres egne kategorier. Dermed har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at finde det, du leder efter.

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan også finde inspiration på vores sociale medier.


 

Filter

Pris
DKK 63 DKK 845
Filter