LED Lyskæder

LED Lyskæder

8 varer

Her på siden finder du vores flotte udvalg af smukke, praktiske og energibesparende LED-lyskæder, som kan bruges i alle sammenhænge og anledninger. Skal du holde årets fest, er det nemt at pynte op med de flotte lyskæder, som du kan hænge fra lofter og vinduesrammer. LED-lyskæder er også det oplagte valg, hvis du trænger til en lysere hverdag på altanen, terrassen, i udestuen eller på arbejdspladsen. Den smarte og udbredte LED-teknologi sikrer et minimalt elforbrug, så du kan slippe for bekymringer om belastning af miljøet og pengepungen. Teknologien gør, at LED-lyset er lige så kraftigt og stabilt som andet lys, men uden det store elforbrug.

Viser 1 - 8 af 8 produkter

Lyskæder med LED

De flotte lyskæder med LED giver et behageligt og blødt lys, der ligger forskellige steder på kelvinskalaen. Kelvinskalaen bruges til at beskrive, hvor varmt eller køligt lyset opfattes af øjet. Jo lavere et tal på skalaen, jo varmere og mere gyldent opfattes lyset. Du kan ændre varmen i lyset ved at skifte elpærerne i lyskæden ud med varmere eller køligere varianter.

Lysets varme er kun ét ud af mange parametre, du kan tage stilling til, når du skal vælge lyskæder med LED. Hvis du gerne vil pynte med LED-lyskæder i din have eller et andet udendørs sted, er det vigtigt, at du vælger en lyskæde, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Nogle af kæderne her på siden tåler vandstænk og fugtig luft, men tåler ikke direkte regn. Det gør dem oplagte til udestuen eller den overdækkede terrasse, så du kan nyde udelivet med en smuk og stemningsskabende lyskæde. Flere af vores lyskæder kan desuden sættes sammen, så du kan opnå LED-lyskæder med en længde på helt op til 30 meter.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter