Projektør med sensor

Projektør med sensor

18 varer

Her finder du din nye projektør med sensor, der effektivt spreder lys fra en mast eller et ophæng via den velkendte og energibesparende LED-teknologi. Den smarte sensor, som er koblet til projektøren, registrerer bevægelse og er derfor yderst velegnet til carporten, indkørslen eller til haven. Projektørerne her på siden er alle i højeste kvalitet og er fremstillet af de bedste materialer på markedet. Flere af projektørerne har indbyggede solceller, der hjælper med at minimere miljøbelastningen og holde omkostningerne nede. Flere af vores modeller kan kobles sammen med din Samsung Chip for en endnu smartere og mere funktionel løsning.

Viser 1 - 18 af 18 produkter

LED projektører med sensor viser dig vej

Med en projektør med sensor slipper du for besværet med at skulle famle rundt i mørket efter stikkontakter, og du kan nemt og sikkert køre bilen ind i garagen eller gå op ad trappen til dit hus. Den smarte indbyggede sensor registrerer bevægelse og udsender et kegleformet lys i en 100-graders vinkel. Projektørerne registrerer bevægelse lige fra 2 til 8 meters afstand og tænder derefter automatisk.

Du kan vælge mellem flere forskellige farvetoner i lyset, alt efter hvor og hvordan du gerne vil bruge det. Det mere skarpe og kraftige lys får du med en neutral hvid farve, hvor både de blå og gule toner i lyset er fjernet. Det neutrale lys er optimalt til arbejdsbelysning, fordi det ikke indeholder potentielt forstyrrende elementer.

Hvis du ønsker at skabe en mere hyggelig og stemningsfuld belysning med din projektør med sensor, er et varmt lys med flere gyldne toner en god idé. Lysets varme eller kulde måles på Kelvinskalaen, og jo varmere lyset fremstår, des lavere ligger det på skalaen. En projektør med sensor er det oplagte valg til udendørsarealerne derhjemme, så du kan finde rundt, selvom det er blevet mørkt.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 885
Kulør
mere.. mindre
Filter