V-Tac 10W LED projektør med sensor
Samsung LED chip

V-Tac V-Tac

New product

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR sensor.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 176,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktbeskrivelse:

V-Tac 10W LED projektør med sensor, SMD, Samsung LED chip er en kraftfuld og energieffektiv projektør, der er ideel til brug både indendørs og udendørs. Med en effekt på 10W og tilslutning til 230V forsyning er denne projektør meget nem at installere og bruge.

Projektøren har en imponerende lysstyrke på 735 lumens, hvilket sikrer et klart og tydeligt lys. Desuden har den en bred spredning på 100 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og effektivt over et større område.

Et vigtigt kendetegn ved denne projektør er den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og alle farver vises flot og korrekt. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

En anden fremragende funktion ved denne projektør er brugen af Samsung LED chip, der sikrer en pålidelig og holdbar lyskilde. Det giver også en ekstra tryghed, da produktet kommer med en 5 års producentgaranti.

Projektøren tilbydes i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Ved at vælge varm hvid får du et behageligt og afstressende lys, der bidrager til en hyggelig atmosfære. Hvis du foretrækker et mere effektivt arbejdsmiljø, er neutral hvid det perfekte valg. Lyset i denne kulør er fri for blå eller gule toner, så emner belyses naturligt og korrekt.

Med dimensionerne 113 x 133 x 60 mm har denne projektør en kompakt størrelse, der gør den nem at placere og montere efter behov. Projektøren er IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn uden problemer.

Endelig har projektøren en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde. V-Tac 10W LED projektør med sensor, SMD, Samsung LED chip er en pålidelig og holdbar løsning, der vil opfylde dine behov for lys både indendørs og udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke735 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde133 mm.
Bredde113 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.