Komplet LED T5 armatur

Komplet LED T5 armatur

6 varer
Komplet LED Armatur - Her på siden finder du vores udvalg af komplette LED armaturer, der kan erstatte eksisterende T5 lysstofrør og det tilhørende armatur. Du udskifter simpelthen hele armaturet og sætter et af produkterne her på siden op i stedet. Flere af produkterne kan sættes sammen, så du kan samle flere amarturer til en lang række. Det giver en kraftig og meget ensartet belysning i f.eks. gangarealer, lagerhaller og lignende steder, hvor der er brug for et godt og kraftigt lys.
LED-armaturet giver i øvrigt cirka dobbelt så meget lys som det tilsvarende lysstofrør og i forhold til lysstofrøret sparer du omtrent 75 % af strømforbruget, ligesom LED armaturet har en levetid, der er lidt over 4 gange så lang, som et tilsvarende lysstofrør. Så med komplette LED armaturer fra LEDproff er der virkelig penge at spare. Læs mere under produkterne.
Viser 1 - 6 af 6 produkter

Find den rigtige farvenuance til et komplet LED armatur

Alle vores komplette LED armaturer lyser hvidt. Men ligesom du kunne få lysstofrør i forskellige farvenuancer, kan du også få forskellige farvenuancer på lyset fra et LED armaturer. Farvenuancen angives med farvetemperaturen. Den måles i grader Kelvin og oplyses med en værdi på mellem 0 og 10.000.
Jo tættere på 0 Kelvin farvetemperaturen er, jo varmere opleves lyset. Varmt lys er godt til belysning i rum og områder, hvor vi skal opholde hos i længere tid ad gangen. F.eks. på arbejdspladsen, i en ventesal eller hjemme i privaten. Det varme lys opleves mere behageligt, giver en bedre komfort og får folk til at føle sig godt tilpas og i bedre humør.
Omvendt opleves lyset koldere, jo nærmere vi kommer på de 10.000 Kelvin. Dette lys virker meget skarpt og lyset fra det får de ting, det belyser til at virke mere tydelige og meget mere farveægte, end hvis du havde belyst dem med et varmt lys med en lav Kelvin-temperatur. Derfor er lys i høje farvetemperaturer meget velegnede til f.eks. udstillingsvinduer eller -lokaler, hvor det er vigtigt, at varerne tager sig godt ud og virker mest naturlige.
Faktisk burde vi også vælge et sådant lys over spisebordet, da maden så ville se mere naturlig ud. Det ville gøre det nemmere, at få kræsne personer til at spise mad, de ellers ikke synes ser godt ud. Men på grund af hyggen, vælger de fleste i stedet et varmt lys over spisebordet.

Flere fordele ved at skifte til LED armaturer

Men der er mange flere fordele ved at udskifte de gamle lysstofarmaturer med moderne LED armaturer. F.eks. bliver lyset mere stabilt og tænder med det samme. Det er slut med blinkende lys, når lysstofrørene skal tændes eller når røret er ved at gå – og du undgår også, at lyset skifter farvenuance over tid, fordi lysstofrøret først skal varmes op, før det afgiver sin sande farvenuance.
Eventuelt kan du supplere de komplette LED armaturer med LED strips på de steder, hvor der skulle opstå skygger i lokalet – f.eks. fordi der er for langt mellem armaturerne.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 85
Kulør
mere.. mindre
Filter