Spejle med lys

Spejle med lys

Der er ingen produkter i denne kategori.

Trænger dit badeværelse eller din garderobe til et nyt spejl? Her hos os finder du et stort udvalg af smukke og elegante spejle med lys. Spejlene har indbyggede LED-lysflader, der gør det nemt at bruge spejlet, når du skal lægge make-up eller ved barbering og lignende. Med indbygget lys bliver lyset nemlig koncentreret, så du nemt kan se mindre detaljer.

Et spejl med lys indgår som en naturlig og smuk del af indretningen både på dit badeværelse og i din garderobe eller måske i soveværelset. Lyset i spejlet kan nemt slukkes, så du slipper for lys, når du ikke skal bruge det og dermed sparer på energiforbruget.

Et klart lys

Når du vælger et spejl med lys fra LEDproffs flotte sortiment, har vi spejle, der, udover det indbyggede LED-lys, også har en række andre praktiske funktioner.  Lyset tænder du nemt på en indbygget knap, og derudover har spejlet et integreret varmelegeme, der sørger for at dug og vandstænk fra badningen hurtigt forsvinder fra overfladen på spejlet. Dermed kan benytte dig af det umiddelbart efter badet.

Du kan også vælge at indstille farven på spejlets lys mellem koldt og varmt, så du selv kan sætte stemningen på badeværelset. Koldt lys har mange blålige nuancer, mens det varme lys indeholder flere orange, gyldne og gullige farvetoner, der skaber et mere blødt og lunt lys.

Spejle med lys har den indbyggede LED-teknologi, der efterhånden er blevet den førende på markedet, og det er ikke uden grund. LED-teknologi har et minimalt energiforbrug, sammenlignet med andre typer lysteknologi. Samtidig lyser LED-lys med samme intensitet, mætning og kraft som andre typer lys. LED-pærer lyser gerne op mod 50.000 timer, og du kan derfor forvente, at du vil få glæde af dit spejl med lys i mange år frem.

Filter

Filter