LED Kontor Armature

LED Kontor Armature

16 varer

Her kan du finde et smukt og funktionelt LED-kontorarmatur, der både afgiver et praktisk og kraftigt lys, og samtidig skaber det stemning på kontoret. Mange af os bruger mange timer på kontoret hver dag, og vi går derfor glip af en stor del af dagens lyse timer. Derfor er det vigtigt, at de lys, vi monterer i vores kontormiljøer, kan være med til at opretholde kroppens fornemmelse af dag og nat, så dit indre ur bibeholder en stabil døgnrytme. Med det rette LED-kontorarmatur kan du skabe simulationen af ægte dagslys, selv i lokaler med begrænset adgang til dagslys udefra i form af vinduer.

Viser 1 - 16 af 16 produkter

LED kontor armaturer giver et klart lys

Hos LEDproff har vi i vores flotte udvalg af LED-kontorarmaturer valgt at inkludere en række armaturer, der har forskellige egenskaber. På den måde får du mulighed for at vælge præcis den type armatur, der både passer til din personlige smag og stil, og som samtidig egner sig perfekt til lokalet, det skal monteres i. Du kan vælge at have flere LED-kontorarmaturer monteret, eller måske i stedet vælge færre, men længere armaturer til lokalet. Vi leverer dit LED-kontorarmatur i alt fra 30 cm til 180 cm i længden. I vores udvalg finder du også armaturer, som er beregnet til to rør, der monteres ved siden af hinanden og på den måde giver mere lys.

Når du skal vurdere mængden af lys, som et LED-kontorarmatur afgiver, skal du se på lampens placering på lumenskalaen. Lumenskalaen angiver den præcise afgivelse af lys. I vores sortiment har vi valgt også at inkludere LED-kontorarmaturer, der er markeret med “super bright”-mærkatet, der angiver et ekstra lyst armatur. I vores udvalg kan du vælge mellem LED-kontorarmaturer, som enten skal monteres direkte i lofter, eller du kan få armaturer, der monteres med kæde og hænger ned fra loftet.

Filter

Pris
DKK 43 DKK 385
Kulør
mere.. mindre
Filter