24V ledstrips

24V ledstrips

77 varer
24v ledstrips - Hos LEDproff fører vi et sortiment af 24 volts LED strips, der kan give en god og kraftlig belysning på steder, hvor der ellers normalt ikke er til at sætte lyskilder op. Det kan være på steder, hvor der ikke er bredt nok til at etablere et traditionelt lampested eller på buede overflader, der ønskes fremhævet med kantbelysning.
24v LEDstrips kræver en 24 volts strømforsyning og fås i forskellige farvetemperaturer. De kan bruges som eneste lyskilde i stedet for f.eks. lysstofsrør eller som navigations- eller ledelys i gangarealer, butikslokaler eller som kantbelysning på parkeringspladsen eller i indkørslen udenfor. Sidstnævnte anvendelse kræver dog, at de valgte LED strips er vandtætte.
Viser 1 - 77 af 77 produkter

Spar mange penge med 24v LEDstrips

LED lys bruger væsentlig mindre strøm end traditionelle pærer, sparepærer og lysstofrør. Besparelsen kan nemt løbe op i hele 75 %, alt efter hvilken lyskilde du skrifter til LED strips fra.
Samtidig har LED strips en meget længere levetid end andre lyskilder. Hvor f.eks. et lysstofrør oftest kun kan holde i 12.000 timer, kan du få LED strips med en levetid på op til 50.000 timer. Det vil sige, at hvor et godt kvalitetslysstofrør kan give lys på arbejdspladen i omtrent 4 år, vil der går lige omkring 17 år, før du skal udskifte de LED strips, du sætter op i stedet. I det samme tidsrum skulle du have skiftet lysstofrør 4 gange. Tallene er beregnet ud fra en daglig brændetid på 8 timer.
Så du sparer både på strømregning og materialeforbrug ved at gå over til LED-belysning.

Vælg den rigtige farvetemperatur

Generelt kan du få 24v LEDstrips i to forskellige farvenuancer: Kold eller varm hvid. Farvenuancen udtrykkes også ved en kelvin-værdi, der angiver LED-lysets farvetemperatur. Jo tættere på 0, dette tal er, jo varmere er farven på lyset og jo tættere på 10.000, jo koldere føles lyset.
En varm farvetemperatur eller –nuance er god i lokaler, hvor du, din familie eller dine medarbejdere skal opholde sig i længere tid af gangen. Det giver en bedre komfort og virker mere behageligt og hyggeligt end en kold farvetemperatur.
Den kolde farvetemperatur er ideel til udstillingsbrug, hvor det er vigtigt, at varerne oplyses med et mere neutralt lys. Derfor er 24v LEDstrips i kold hvid en rigtig god løsning til udstillingsvinduer. Derved kan du også få aflivet de store, kraftige og meget el-forslugende projektører, du anvender i dag og får samtidig flere nye og spændende måder, at skabe belysning på i dine udstillingsvinduer.
Eventuelt kan du beskytte dine LED strips med LED skinner eller LED aluprofiler. Derved er dine 24v LEDstrips beskyttet mod direkte kontakt med vand, varme eller fedtede væsker eller syrestænk.
 

Filter

Pris
DKK 4 DKK 2236
Kulør
mere.. mindre
Filter