LED pære GY6.35

LED pære GY6.35

5 varer

GY6.35 LED - Tidligere var de små stifthalogenpærer meget populære, men som alle andre glødepærer brugte de meget strøm og havde en begrænset levetid. I dag fås der heldigvis tilsvarende LED-udgaver, og det gælder også for stiftpærer med GY6.35 sokkel. Det er ikke en variant, man så tit støder på, men får du brug for en sådan, er den naturligvis også at finde i det brede udvalg af LED pærer hos LEDProff.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

Spar op mod 80 % på elregningen med GY6.35 LED

Hvis du har en lampe med GY6.35 fatning, har du højst sandsynligt anvendt de traditionelle halogenpærer. Heldigvis kan du nu få en LED-erstatning, og der er ikke meget at betænke sig på. Der er nemlig sparet op mod 80% på strømregningen ved skiftet fra halogen til LED, og det bliver til en del kroner i det lange løb, særligt hvis lampen ofte er tændt. 
En anden fordel er naturligvis, at LED-pærer holder næsten evigt - typisk 25.000 timer eller mere. Traditionelle halogenpærer har typisk en levetid på bare 1000 timer, så de skal skiftes med jævne mellemrum. Når du først har skiftet til LED, behøver du sandsynligvis aldrig mere skifte pære. En GY6,35 LED er ganske vist en smule dyrere i indkøb end en traditionel halogenpære, men det er en engangsudgift, som tjener sig hjem på både elregning og det faktum, at der normalt aldrig mere skal købes nye pærer.

gy6.35 led


Større sikkerhed med LED

Hvis du tidligere har benyttet stiftpærer af halogentypen, ved du sikkert, at de bliver uhyggeligt varme. Mange børn - og såmænd også voksne - har gennem tiden brændt sig slemt på fingrene, enten i forbindelse med udskiftning af pæren, eller bare ved en uheldig berøring. Den risiko bliver du også kvit ved udskiftning til LED stiftpærer, som ikke bliver varme i en grad, som kan medføre skader. 
 

Filter

Pris
DKK 22 DKK 48
Kulør
mere.. mindre
Filter