LED Butiksbelysning

LED Butiksbelysning

76 varer
LED Butiksbelysning - Til butiksbelysning er det vigtigt at bruge et kraftigt, koldt lys. Det får dine varer til at tage sig bedst muligt ud, så du undgår at misfarvninger på grund af lyset i lokalet, får folk til at synes, at dine varer er forkerte eller for gamle. For lys spiller en stor rolle, når vi skal vælge. Så derfor er det vigtigt, det er i orden. Forkert lys kan koste mange penge på bundlinjen.
Samtidig giver LED lys dig mange andre spændende muligheder for at belyse dine varer. F.eks. kan du bruge LED strips til at skabe lys på steder, hvor det ellers ikke var muligt eller udnytte at LED lys ikke bliver nær så varmt som traditionelle gløde- og halogenpærer. Derved undgår du, at f.eks. chokolade og andre let smeltelige produkter bliver bløde, fordi de står badet i for skarpt lys.
Tjek de mangle muligheder ud her på siden. Hos LEDproff finder du med garanti en løsning, der passer til netop din butik. Læs mere om LED butiksbelysning under produkterne
Viser 1 - 76 af 76 produkter

LED butiksbelysning giver nye muligheder

LED butiksbelysning giver som sagt mulighed for at sætte lys op mange flere steder og meget tættere på varerne, end du normalt ville have mulighed for. Løsningerne er også væsentlig mere fleksible, fordi LED-belysning ikke anvender så høje strømstyrker og så stor effekt.
Derfor er det muligt at sætte det op med smarte strømskinner, der tilmed kan samles til et helt gitter. Det gør det f.eks. muligt at skabe en ny og meget effektfuld belysning over prøverummet, hvor belysningen samtidig kan bruges til f.eks. at holde det gardin, kunden trækker for, inden han eller hun prøver tøj.

Den rigtige farvetemperatur sælger varen

Som allerede nævnt er det også vigtigt, at du vælger den rigtige farvenuance eller farvetemperatur, som det hedder i fagsproget. Vælger du at supplere med f.eks. LED strips eller andre af vores LED-produkter, er det derfor vigtigt, at du får valgt produkter med det rigtige farvetemperatur.
Farvetemperaturen angives i grader Kelvin og ligger mellem 0 og 10.000. Det lys du her brug for i butikken, skal være det, man kalder for koldt. Det vil sige, at Kelvin-temperaturen skal være så høj som mulig. Gerne på 4500 K eller derover.
Derved er du sikker på, at du får en så farveægte fremvisning af dine varer som muligt. Det giver kunderne de bedste betingelser, at vælge varen under – og det ville da være tosset, at blive valgt fra, fordi du ikke havde set lyset.

Spar mange penge med LED butiksbelysning

Af de mange andre fordele der er ved LED butiksbelysning, er besparelsen nok den største. For i forhold til traditionelle belysningsløsninger til butikker, sparer du helt op til 75 % på elregningen på alle de lamper og øvrige butiksbelysning, du udskifter med LED-belysning. Skifter du al butiksbelysningen, bliver det en virkelig stor besparelse på årsplan.
Samtidig holder LED-lys meget længere end traditionel butiksbelysning. Skifter du f.eks. dine lysstofrør ud med LED amarturer, mere end firedobles levetiden. Så hvor et gennemsnitligt lysstofrør holder i cirka 4 år ved 8 timers daglig brug, skal du regne med, at der går omtrent 17 år, før LED-udgaven skal udskiftes!
Se det er en besparelse, der er til at få øje på – selv i dårlig belysning!

Filter

Pris
DKK 17 DKK 640
Kulør
mere.. mindre
Filter