30W skinnespot
Citizen LED chip, 3000K, 60 grader, 1 fase

LEDlife LEDlife

New product

Skinnespot i høj kvalitet med Citizen LED chip.
Passer i skinner med 1 fase (2 wire).

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 525,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Welcome to the world of high-quality and energy-efficient lighting with our 30W skinnespot, powered by Citizen LED chip!

Dette produkt er designet til at give dig det bedste inden for LED-belysningsteknologi. Med en effekt på 30W erstatter denne skinnespot let en traditionel pære med en effekt på 85W, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Dette er enkelt at tilslutte til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen af lampen nem og bekvem. Så snart den er tilsluttet, leverer den en imponerende lysstyrke på 3000 lumens, og spreder lyset over et bredt område med en vinkel på 60 grader. Dette sikrer, at du opnår en optimal belysningsdækning i rummet.

Lyskvaliteten er afgørende for at skabe den rette atmosfære og vise farverne på den mest naturlige måde. Vores 30W skinnespot er i stand til at levere en høj lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette sikrer, at objekter og omgivelser vises klart og ægte, uden at farverne falmer eller ser unaturlige ud. Med denne høje lyskvalitet vil du kunne opfylde de flestes behov og skabe et behageligt og inspirerende miljø.

Vi har integreret LED af højeste kvalitet i vores skinnespot, hvilket sikrer en lang levetid og sikker drift i op til 30.000 timer. Du kan stole på, at lysstyrken ikke svækkes betydeligt i løbet af denne periode. Selv med kontinuerlig brug, vil denne skinnespot kunne præstere optimalt i lang tid. Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv kølingsteknologi, der hjælper med at opretholde en stabil driftstemperatur og forlænger levetiden for hele produktet.

Vores 30W skinnespot fås i den varme hvide kulør (3000K), som er ideel til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys, der udstråles fra denne kulør, bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummets behagelige belysning.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at finde og udskifte pærer. Dette gør installationen og vedligeholdelsen lettere og mere praktisk.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 85W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.