Projektør pærer

Projektør pærer

3 varer

Hvis du leder efter projektørpærer, kan du hermed indstille jagten. Du er nemlig landet midt i vores udvalg af kvalitetsprojektørpærer, der giver nyt liv til din LED-projektør. LED-teknologien er kendt for at levere lamper med ekstrem lang holdbarhed samt minimalt energiforbrug, og det giver altså lys, der har meget små omkostninger for miljøet og pengepungen.

Når du køber projektørpærer, vil det derfor være et køb, du vil få glæde af i mange år. I vores udvalg finder du pærer, der har forskellige teknologier, som hjælper med at gøre dit lys så funktionelt og flot som muligt. Når du skal vælge projektorpære, er det en god idé at afgøre, hvorvidt du ønsker, at pæren skal være dæmpbar, så du selv kan bestemme lysets intensitet.

Viser 1 - 3 af 3 produkter

Projektor pære med mange muligheder

På din projektorpære er lys ikke bare lys. Der er et væld af farvetoner at vælge imellem, hvor du både kan finde hvidt lys, der har de køligere, blålige toner samt det varme lys med gyldne og gule toner. Lysets temperaturskala kaldes Kelvinskalaen, og jo lavere lyset ligger på skalaen, jo varmere fremstår lyset for øjet. Hvis du skal bruge lyset til arbejde ude eller inde, er neutralt lys, der ligger i midten af Kelvinskalaen, et optimalt valg, mens det varmere, mere gyldne lys egner sig godt til, når der skal skabes stemning og hygge.

LED-projektører har en lang levetid, og det samme har projektørpærerne. Når du skifter dem, kan du derfor forvente, at der går lang tid, før det bliver nødvendigt at skifte dem igen. Hvis du skal bruge en projektørpære til en LED-projektør med sensor, vil pæren blive en anelse mere belastet, fordi den skal tænde og slukke og ofte mange gange i løbet af en dag. I vores udvalg finder du projektører med sensorer, der har en levetid på mere end 15.000 gange tænd og sluk.

Filter

Pris
DKK 35 DKK 132
Kulør
mere.. mindre
Filter