V-Tac R7S LED pære
7W, 118mm, 230V, R7S

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac R7S LED pære - 7W, 118mm, 230V, R7S v-tac Udvid

Giver en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 79,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

7W LED med R7S fatning - erstatter 60W. Denne V-Tac R7S LED pære er designet til at erstatte de traditionelle halogenpærer med R7S fatning, og med en effekt på 7W kan den erstatte en 60W pære. Dette betyder, at du kan opnå en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 230V forsyning. Denne LED pære er designet til at blive tilsluttet en almindelig 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og bekvem. Du behøver ikke bekymre dig om ekstra transformatorer eller specielle installationer - du kan blot erstatte din nuværende pære med denne LED-løsning.

Lysstyrke på 630 lumens og 360 graders spredning. Med en lysstyrke på 630 lumens og en høj spredning på 360 grader kan denne LED pære give et jævnt og omfattende lys. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både almindelig belysning og rum, hvor lyset skal kunne nå ud i alle hjørner.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises korrekt og klart. Med denne lyskvalitet kan du være sikker på at få et behageligt og korrekt lys i dit rum.

Lang levetid på op til 30.000 timer. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppige udskiftninger af pærer, da denne LED pære vil vare i mange år med minimalt fald i lysstyrken. Det professionelle og driftssikre design kombineret med god køling bidrager også til den lange levetid af hele produktet.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K). Denne LED pære er tilgængelig i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Dette giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor det lys, der udsendes, ikke har blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste genstande vises helt naturlige og klare.

Dimensioner: 118 x Ø25 mm. Denne LED pære har dimensioner på 118 mm i længden og en diameter på 25 mm. Disse kompakte dimensioner gør det nemt at installere pæren i forskellige armaturer og lyskilder, hvor pladsen kan være begrænset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke630 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningR7S
Bredde118 mm.
Diameter25 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat60W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.