V-Tac R7S LED pære
7W, 118mm, 230V, R7S

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac R7S LED pære - 7W, 118mm, 230V, R7S v-tac Udvid

Giver en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 79,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse

Denne V-Tac R7S LED pære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 7W erstatter den let en traditionel 60W pære, hvilket kan føre til store energibesparelser på længere sigt. Pæren tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 630 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn og behagelig belysning, der ikke skaber ubehagelige skygger eller hotspots. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket viser farverne på en klar og præcis måde.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikrer denne pære en lang levetid på op til 30.000 timer, og med minimalt fald i lysstyrke over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling giver et pålideligt og langvarigt produkt, der kræver minimal vedligeholdelse.

Kulør på lyset

Denne LED pære fås i en neutral hvid kulør med en temperatur på 4000K. Neutral hvid belysning skaber en perfekt og effektiv arbejdsatmosfære, hvor genstande oplyses klart og naturligt uden blå eller gule toner i lyset.

Med dimensioner på 118 x Ø25 mm, passer denne LED pære perfekt i de fleste standard lampeholdere og armaturer. Den slanke og kompakte størrelse gør den ideel til både hjemmebrug og professionel brug på kontorer, butikker eller restauranter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 630 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning R7s
Bredde 118 mm.
Diameter 25 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.