V-Tac 20W LED spotlight
Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17 cm, 3 cm høj, Samsung LED chip, 230V

V-Tac V-Tac

New product

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 210,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 20W LED spotlight er designet til indbygning og har en diameter på 14,5 cm. Med målene på 17 cm i diameter og 3 cm i højden er denne spot meget fleksibel og kan monteres i mange forskellige rum og omgivelser. Dens Samsung LED chip og 230V spænding sikrer en pålidelig og kraftig belysning.

Lysegenskaber

Med en lysstyrke på 1850 lumens og en spredning på 120 grader giver denne spotlight en jævn og bred fordeling af lys. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er tilstrækkeligt til at opfylde de flestes behov.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører til lyset. Den varme hvide (3000K) kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning. Den neutrale hvide (4000K) kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner vil fremstå helt naturlige.

Dimensioner og modstandsdygtighed

Denne spotlight har dimensioner på 30 x 170 mm, og hullet til montering skal være 145 mm i diameter. Bemærk, at denne spotlight har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
25 m23 stk.5 stk.8 stk.13 stk.
100 m28 stk.16 stk.24 stk.40 stk.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygning
Højde30 mm.
Diameter170 mm.
Hulstørrelse145 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
SpændingsintervalAC: 200-265V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.