V-Tac 20W LED spotlight
Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17 cm, 3 cm høj, Samsung LED chip, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED spotlight - Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17 cm, 3 cm høj, Samsung LED chip, 230V samsung Udvid

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 210,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 20W LED spotlight til indbygning

Denne V-Tac 20W LED spotlight er det perfekte valg til indbygning i ethvert rum. Med en hulstørrelse på Ø14,5 cm og et mål på Ø17 cm og 3 cm i højden passer den nemt ind i de fleste loftsrum. Med dens kraftige lysstyrke på 1850 lumens og en spredning på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det er dog ikke kun lysets styrke, der gør denne spotlight til et fantastisk valg. Den leverer også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger spotlighten til at lyse op i dit køkken, stue eller soveværelse, kan du være sikker på, at lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov.

En af de vigtigste faktorer, der bidrager til lysets kvalitet, er anvendelsen af en Samsung LED chip. Denne chip er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed og sikrer, at spotlighten holder i mange år. Derfor er det heller ikke overraskende, at producenten giver en 5 års garanti på produktet.

Kulør på lyset

For at imødekomme forskellige behov, kan du vælge mellem to kulører for lyset. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver derimod det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 30 x Ø170 mm og en hulstørrelse på 145 mm kan denne LED spotlight nemt integreres i ethvert loft. Det er vigtigt at bemærke, at produktet kun har en IP20-klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det betyder, at det ikke bør anvendes i vådrum eller udendørs.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
25 m23 stk.5 stk.8 stk.13 stk.
100 m28 stk.16 stk.24 stk.40 stk.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1850 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 30 mm.
Diameter 170 mm.
Hulstørrelse 145 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spændingsinterval AC: 200-265V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.