V-Tac 3-pak Indbygningsspot med 5W lyskilde
Hvid front, komplet med GU10 holder og LED spot, indendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3-pak Indbygningsspot med 5W lyskilde - Hvid front, komplet med GU10 holder og LED spot, indendørs v-tac Udvid

3 pak GU10 indbygningsspots + GU10 5W pærer.
Kan vippes.
Komplet set med indbygningsspot, GU10 fatning / holder og GU10 lyskilde.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 154,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5W LED med GU10 fatning - der erstatter 35W. Med dette indbygningsspot fra V-Tac får du en energieffektiv lyskilde, der kan erstatte en traditionel 35W pære. Den bruger kun 5W, hvilket betyder, at du kan opnå en betydelig energibesparelse i dit hjem eller kontor.

Lysstyrke på 400 lumens og en høj spredning på 110 grader, dette indbygningsspot sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med den brede spredning kan du belyse et større område med en enkelt spot.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette indbygningsspot giver et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Med en høj RA værdi kan du være sikker på, at farverne i dit rum vil blive gengivet præcist og levende.

Findes i varm hvid (3000K). Den varme kulør af lyset giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til afslapning og hygge i hjemmet.

Dimensioner: 120 x 99 mm. Dette indbygningsspot har en kompakt størrelse med dimensioner på 120 x 99 mm. Det passer godt ind i de fleste rum og kan nemt monteres i lofter eller vægge.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. Dette indbygningsspot er kun egnet til indendørs brug og er ikke modstandsdygtigt over for vand. Det må ikke installeres i områder med høj luftfugtighed eller i badeværelser.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m25 stk.9 stk.14 stk.23 stk.
25 m212 stk.23 stk.34 stk.57 stk.
100 m237 stk.74 stk.111 stk.185 stk.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 99 mm.
Bredde 120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 35W
Spændingsinterval AC:200-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.