LEDlife T8-Pro60
9,5W LED rør, 60 cm

LEDlife LEDlife

New product

4. Generation.

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 145,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette LEDlife T8-Pro60, 9,5W LED rør er den perfekte erstatning for traditionelle lysstofrør på 60 cm. Med en lav effekt på kun 9,5W kan dette LED-rør erstatte et 18W traditionelt rør og dermed reducere strømforbruget betydeligt.

Røret er nemt at tilslutte til en 230V forsyning, hvilket gør det ideelt til almindelig brug i hjemmet eller på kontoret. Med en lysstyrke på imponerende 1215 lumens og en bred spredning på 180 grader, er lyset jævnt fordelt og skaber en behagelig belysning.

En af de vigtigste egenskaber ved dette LED-rør er dets høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer det et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette gør det ideelt til de fleste behov, hvad enten det er til daglig brug eller til arbejde, hvor farvegengivelse er vigtig.

Dette LED-rør er også designet til at have en lang levetid og sikker drift. Ved at bruge LED af højeste kvalitet forventes det at kunne holde i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre drivere samt god køling bidrager også til den lange levetid.

Der er mulighed for at vælge imellem tre forskellige kulører. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære og er perfekt til rum, hvor man ønsker at nyde det varme lys. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø og får belyste emner til at se naturlige ud. Kold hvid (6500K) giver et koldt lys med et blåligt skær og er populært til specialiserede anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med dimensioner på 600 x 30 x 30 mm passer dette LED-rør perfekt ind i forskellige lamper og armaturer. Det er nemt at installere og bruge til forskellige belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1215 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Højde 30 mm.
Bredde 600 mm.
Dybde 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 9,5W
Erstat 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.