25x 60 cm LED rør
Glas, 9W premium LED rør, Spectrum, 60 cm

Spectrum Spectrum

New product

25x 60 cm LED rør - Glas, 9W premium LED rør, Spectrum, 60 cm Spectrum Udvid

Pakke med 25x 60 cm LED rør i glas.
Disse 9W LED rør fra SpectrumLED er ideelle til at opgradere dit belysningssystem og skabe et behageligt lys i hjemmet eller på kontoret.

  • 25 stk LED rør til en fantastisk pris
  • Glas rør design for en elegant og moderne æstetik
  • 9W LED teknologi sikrer en energieffektiv belysning
  • SpectrumLED kvalitet og pålidelighed

Vær dog opmærksom på, at hvis du har brug for glimttænder til disse LED rør, skal de købes separat. 

OBS: Eventuelle fragtskader refunderes.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 749,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produkt beskrivelse

25x 60 cm LED rør, Glas, 9W premium LED rør, Spectrum, 60 cm

Produktbeskrivelse:

Dette 9W T8 LED rør er et moderne alternativ til det traditionelle lysstofrør på 60 cm. Med en effektivitet og holdbarhed, der overstiger konventionelle lysstofrør, er dette LED rør et ideelt valg til både privat og professionel brug.

Produktdata:

Tilslutning: LED røret tilsluttes let til en 230V strømkilde, hvilket gør det nemt at installere i eksisterende armaturer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 1260 lumens og en stor spredning på 270 grader, sikres en jævn fordeling af lyset, der eliminerer skygger og hotspots.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der giver et naturligt lys, hvilket præcist gengiver farverne på en ægte og flatterende måde.

Garanti: Dette LED rør leveres med en 3 års producentgaranti, der giver dig tryghed og sikkerhed om produktets kvalitet og holdbarhed.

Kulør på lyset:

Vælg mellem to forskellige kulører:

  • Neutral hvid (4000K): Ideel til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så objekter fremstår naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Dette kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og anvendes ofte til specielle formål såsom malerkabiner eller akvarier.

Dimensioner:

Størrelse: 600 x 28 mm - Passer perfekt til 60 cm armaturer og sikrer en problemfri udskiftning af dine eksisterende lysstofrør.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LED glimttænder

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 1260 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 26.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 600 mm.
Dybde 28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.