V-Tac T8-Samsung60 Pro
Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Samsung60 Pro - Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm samsung Udvid

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 44,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

7,5W T8 rør er et traditionelt lysstofrør på 60 cm. Det tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er derfor nemt at installere. Dette rør er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer en høj effektivitet og en lang levetid. Med en lysstyrke på 850 lumens og en bred spredning på 160 grader, vil dette rør give en jævn fordeling af lyset og sikre en god belysning af rummet.

Dette produkt har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset vil afsløre alle farver på en flot og ægte måde. Lyset er naturligt og behageligt for øjet. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en god belysning uanset anvendelse.

Et vigtigt træk ved dette produkt er, at det er udstyret med en Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Dette giver dig tryghed og tillid til produktets kvalitet og levetid. Dette lysrør er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det laver meget lav flicker/flimmer, hvilket giver en stabil og jævn belysning.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører for lyset: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Hver kulør har sine egne egenskaber og anvendelsesområder:

  • Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til hjemmet eller steder, hvor man ønsker at skabe en afslappet atmosfære.
  • Neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til kontorer, butikker og andre arbejdsområder.
  • Kold hvid giver et koldt lys med et blåt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specifikke anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 600 x Ø28 mm passer dette lysrør nemt ind i mange forskellige lamper og armaturer. Det er en effektiv løsning til at opgradere dit belysningssystem med LED teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 600 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 7,5W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.