2G7 LED pære

2G7 LED pære

Der er 1 produkt.

På denne side finder du vores udvalg af 2g7 LED-pærer. Pærerne har forskellige energiforbrug, men de bruger generelt meget lidt energi. Det betyder, at du vil kunne se en 2g7 LED-pære med et energiforbrug på helt ned til 4 watt.

I vores udvalg af 2g7 LED-pærer finder du pærer, der har et behageligt, neutralt lys uden forstyrrende farvetoner af enten den kølige blå eller den varme og gyldne slags. Pærerne er fremstillet i professionel kvalitet af de bedste materialer på markedet. Eftersom pæren er fremstillet med den populære LED-teknologi, så får du endvidere flere fordele med dit produkt.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

2g7 LED pære i høj kvalitet

LED teknologi har de seneste år været den førende teknologi inden for belysning, og det er ikke uden grund. Teknologien har gjort det muligt at fremstille stabilt og intenst lys til forholdsvis få omkostninger. En 2g7 LED-pære har en ekstremt lang levetid, som du kan nyde godt af i årevis, uden at skulle bekymre dig om at købe nye pærer og udskifte de eksisterende. LED-teknologien er som sagt meget økonomisk at anskaffe sig, og endnu bedre så er den også økonomisk i drift. Generelt har LED-pærer et meget lavt energiforbrug, som kommer miljøet til gode, når du bruger mindre el end ellers til at oplyse dit hjem eller andre bygninger. Det lave forbrug kommer også pengepungen til gode og vil give en lavere elregning. 2g7 LED-pærer monteres nemt i en 2g7-fatning, og pæren har en spredning af lys på 180 grader.

I vores sortiment fører vi 2g7-pærer fra mærket LEDlife, der er kendt for sin høje kvalitet og gode materialer. Pærerne her på siden lyser almindeligvis med mellem 400 og 600 lumen, hvilket angiver den intensitet, der bliver lyst med. Med den rette 2g7 LED-pære vil du bringe smukt og stabilt lys ind i et hvilket som helst rum.

Filter

Pris
DKK 73 DKK 74
Kulør
mere.. mindre
Filter