LED Globepære E27

LED Globepære E27

25 varer

Globepære E27 - Som regel er en pære blot en lyskilde, som er beregnet til at være placeret skjult og oplyse rummet indirekte eller eventuelt gennem en diffus lampeskærm. Med globepæren er det lige omvendt. Den er beregnet til at blive vist frem og tjene som dekoration i sig selv. Som navnet antyder, er der fokus på selve pærens ”kuppel”, der er ekstra stor og flot. Se de dekorative modeller herunder og læs mere om globepærerne efter produkterne.

Viser 1 - 25 af 25 produkter

Vis den flotte globepære frem

Afhængigt af lampetype og plads, kan man i nogle tilfælde godt slippe afsted med at montere en globepære i en almindelig lampe med E27-fatning. Det vil imidlertid være en skam, for pæren er simpelthen for flot til at gemme væk. Tanken er, at den skal hænge frit fremme, gerne helt enkelt med en fatning og eventuelt i en dekorativ stofledning.

Hvis behovet først og fremmest er oplysning af rummet, vil det bedste valg være en af de kraftigere modeller med opal globe, som giver et god diffust lys og en bred spredningsvinkel. Til de mere dekorative formål vælger de fleste dog i stedet en af vintage-udgaverne, der er udført med klart glas. Det giver nemlig indblik til ”glødetrådene”, som er udført med inspiration fra Edisons første kultrådslamper. Det er ikke uden grund, at disse pærer også kaldes for ”retropærer”.

Gammeldags hygge med moderne teknologi

Selv om vintage globepærerne vækker minder fra en svunden tid, er der dog reelt tale om en moderne LED-pærer, og dermed er du sikret både lavt strømforbrug og meget lang levetid. Som udgangspunkt kan du regne med, at der er sparet omkring 80 % på strømmen i forhold til en traditionel pære med tilsvarende lysudbytte. Og holdbarheden på 25-50.000 timer vil som regel i praksis give pæren en levetid på flere årtier ved normalt brug.

Filter

Pris
DKK 16 DKK 320
Kulør
mere.. mindre
Filter