V-Tac 8W LED kæmpe globepære
Kultråd, Ø18 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED kæmpe globepære - Kultråd, Ø18 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27 v-tac Udvid

Dekorativ kæmpe globepære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan sagtens bruges uden lampeskærm.

Pæren er velegnet i stuen eller til et hyggeligt læsehjørne.

Find lampefatningen her: 

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Produktnavn: V-Tac 8W LED kæmpe globepære, Kultråd, Ø18 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

Produktdetaljer: Denne V-Tac LED kæmpe globepære er en erstatning for traditionelle 40W pærer, men har blot en effekt på 8W. Med sin E27 stor fatning er den nem at tilslutte til en 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på 500 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til de fleste behov. Den har også en stor spredning på 340 grader, hvilket resulterer i en jævn fordeling af lyset og sikrer en optimal belysning.

Lyskvalitet: V-Tac LED globepæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse en stue, et køkken eller et kontor, vil den sikre, at farverne bliver vist på en klar og præcis måde.

Dæmpbar: Denne globepære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere intensiteten af lyset efter behov eller stemning. Du kan skabe et hyggeligt og intimt lys eller øge lysstyrken for at opnå optimal belysning, når det er nødvendigt.

Kulør på lyset: Denne globepære kommer i en ekstra varm hvid kulør på 2000K. Dette giver et hyggeligt og behageligt lys, der minder om det varme skær fra gamle glødetrådspærer. Denne kulør er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet og er velegnet til brug i stuer, spisestuer eller soveværelser.

Dimensioner: Globepæren har en dimension på 360 x Ø180 mm, hvilket gør den velegnet til større lamper eller inventar.

IP20: Det er vigtigt at bemærke, at denne globepære er ikke modstandsdygtig over for vand og har en IP20 klassifikation. Derfor bør den kun anvendes indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 340 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 360 mm.
Diameter 180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.