2W LED pære
ST64, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Spectrum Spectrum

New product

2W LED pære - ST64, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E27 Spectrum Udvid

2W LED pæren er en almindelig pære, som er udstyret med E27 stor fatning og forsynet med 230V.

Den har en lysstyrke på 240 lumens og en høj spredning på 300 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset.

Samtidig sikrer den høje RA-værdi (80-85) en naturlig og ægte visning af alle farver.

Den kommer i varm hvid, som giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Den måler 140 x Ø64 mm.

Den er velegnet til langt de fleste behov.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


2W LED pære, ST64, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Tilslutning: Denne 2W LED-pære er designet med en E27 stor fatning, hvilket gør det nemt at tilslutte til en standard 230V strømforsyning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 240 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset vil blive jævnt fordelt i rummet og give en behagelig belysning.

Lyskvalitet: Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til belysning i hjemmet eller i et kommercielt rum, vil den sikre en flot og levende farvevisning.

Kulør på lyset: Denne pære er tilgængelig i ekstra varm (2400K), hvilket betyder, at den giver et hyggeligt og varmt lys. Lyset har et tydeligt varmt skær, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Dette skaber en behagelig atmosfære og er perfekt til brug i rum, hvor du ønsker at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: Denne pære har dimensioner på 140 x Ø64 mm, hvilket gør den velegnet til brug i både små og store lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 240 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 140 mm.
Diameter 64 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.