Spectrum 4W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 43,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 4W LED Globepære er en dæmpbar lyskilde med en E27 stor fatning. Den er beregnet til at blive tilsluttet til en 230V strømforsyning og giver en lysstyrke på 380 lumens. En af de vigtige egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en lyskvalitet på RA 80-85 garanteres et naturligt lys, der viser alle farverne på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at dække de fleste behov. En ekstra fordel ved denne pære er dens dæmpbarhed, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov. Dette kan være særligt nyttigt, når du ønsker en mere intim atmosfære eller lavere lysniveau. En anden vigtig egenskab ved denne LED-pære er, at den er flicker free / flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Derudover er det også velegnet til brug i fotografering og videooptagelser, hvor flimmerfrit lys er essentielt. Spectrum 4W LED Globepæren fås i en varm hvid kulør (2700K). Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet. De fysiske dimensioner på pæren er 138 x Ø95 mm, hvilket gør den kompakt og passer til de fleste almindelige lamper eller armaturer med E27 fatning. Vær opmærksom på, at denne pære kun er beskyttet mod vandstænk med IP20-klassificeringen. Med Spectrum 4W LED Globepæren får du en energieffektiv lyskilde med en behagelig belysning, der kan tilpasses efter behov. Den høje kvalitet og dæmpbarheden gør den ideel til både hjemmebrug og professionel brug i forskellige situationer.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 138 mm.
Diameter 95 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.