Spectrum 4W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 43,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

4W LED Globepære med E27 stor fatning. Denne pære tilsluttes til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 380 lumens. Den har desuden en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og giver en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette giver mulighed for at justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Pæren er også flicker free, hvilket betyder at lyset ikke flimrer. Dette er en fordel for både dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Derudover er det velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en stabil og flimmerfri belysning er vigtig.

Kulør på lyset:

Pæren findes i kuløren varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og giver mulighed for at nyde øjeblikke i behageligt lys.

Dimensioner:

Denne LED globepære har dimensionerne 138 x Ø95 mm. Den er IP20-klassificeret, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor ikke egnet til brug i vådrum eller udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde138 mm.
Diameter95 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.